خانه / نوین ساز / مصالح نوین / تمام موارد رنگ ضد حریق

تمام موارد رنگ ضد حریق

فایرتارد (Firetard) پوشش ضدحریق  (عایق ضد حریق)  پوشش محافظت کننده در برابر حریق است که سازه و اجزای ساختمانی را در برابر آتش محافظت می‌نماید. پوشش ضدحریق (عایق ضد حریق) متشکل از چسباننده‌های معدنی ، کانیهای سبک ، الیاف و مواد افزودنی می‌باشد. فایرتارد در صورت قرار گرفتن در معرض حریق ، بخار آب آزاد کرده و ضمناً با توجه به هدایت حرارتی بسیار پایین آن ، انتقال حرارت به سازه محافظت شده را بسیار کند می‌سازد. پوشش فایرتارد یا پوشش ضدحریق (عایق ضد حریق) با افزودنی‌های موجود در آن ، دارای دوام بسیار خوبی در برابر آتش می‌باشد، به طوری که حتی در صورت قرار گرفتن به مدت طولانی در برابر آتش پایداری خود را حفظ نموده دچار ریزش یا ترک نمی‌شود.

نمونه مشابه برای رنگ های ضد حریق:

پوشش ضد حریق پوششی متشکل از چسباننده‌های معدنی ،کانیهای سبک ، الیاف و مواد افزودنی جهت محافظت از سازه در مقابل آتش سوزیمی باشد. ( رنگ های ضد حریق) لزوم محافظت اسکلت فلزی ساختمان ها دربرابر حریق به عنوان مهمترین بخش محافظت غیر عامل همواره  می با یست مد نظرکارشناسان و طراحان سازه قرار بگیرد.

اجرای ضد حریق اسکلت فلزی‎ در برابر حریق از متداول ترین روشهای محافظت سازه در زمینه مهندسی حریق به شمار می آید. ( رنگ های ضد حریق نیز به همین شکل ) در عمل ضد حریق اسکلت فلزی‎ عمدتا ستون ها و تیرهای اصلی جهت عایق سازی قابهای سازه ای مورد تقویت قرار می گیرند . سطوح دیوارها ، سقف و کف از دیگر موارد در مقاوم سازی غیرعامل در مقابل حریق می باشند که در موارد خاصی مورد عایق سازی قرارمی گیرند

نحوه اعمال رنگهای ضد حریق

به منظور اعمال پوششهای ضد حریق بر روی سازه های فلزی می بایست پس از آماده سازی سطح ، ابتدا پرایمر مناسب بر روی سازه فلزی و سپس پوشش ضد حریق را اعمال نمود.

.این نوع پوشش به سهولت و در زمان بسیار کوتاه و با ابزارهای مختلف ( دستگاه پاشش رنگ ایرلس ، قلم مو و غلتک ) اعمال می گردد و بر روی کلیه سطوح با هر زاویه و شکستگی قابل اعمال هستند . ضخامت اعمالی رنگ بسته به نوع و شکل سازه ، به ضخامت ورق ، شرایط محیطی کاربری ، امکانات اطفا و دیگر عوامل می تواند از حدود ۵/۰ میلی متر تا ۲ میلی متر تعریف گردد .

چنانچه نقاطی از سطح که بوسیله پوششهای ضد حریق متورم شونده پوشانده شده در معرض ضربه قرار گیرد و نیاز به ترمیم داشته باشد ، می توان به سهولت و حتی با قلم مو سطح را ترمیم نمود . سطح نهایی این نوع پوشش ضد حریق ، سطحی صاف می باشد بطوریکه پس از اتمام عملیات پوشش دهی نیاز به هموار کردن سطح نمی باشد . به منظور حفاظت از پوشش ضد حریق متورم شونده استفاده از یک لایه رنگ رویه مناسب با نوع ضد حریق توصیه می شود

انواع رنگ های ضد حریق

  1. رنگ های پف کننده پایه حلالی
  2. این رنگ ها یک پوشش پایه حلالی حجیم شونده محافظ در برابر حریق جهت مصارف داخل و خارج ساختمان می باشد و بمنظور بالا بردن مقاومتها در برابر حریق در پوشش تیرها و ستونهای فولادی بکار می روند . در این رنگها از حلال برای رقیق سازی استفاده می شود . این نوع رنگ ضد حریق در محیط های باز و مرطوب بیشتر کاربرد دارد.
  3. رنگ های پف کننده پایه آبی
  4. پوششهای ضد حریق بر پایه سیمان ( ورمیکیولایت)

كاربرد

رنگ ضدحريق ، پوشش كندكننده حريق كه بر روي كليه سطوح فلزي ، چوبي ، كابل ها و … قابل اعمال مي‌باشد است

طریقه مصرف :

بعد از انجام چربي گيري و شستشو ، ابتدا پرايمر ضد خوردگي كه با پوشش كند كننده حريق همخواني دارد به ضخامت ۵۰-۶۰ ميكرون اجرا و سپس پوشش اصلي اجرا مي شود
اگر سطح موردنظر كابل يا چوب باشد نيازي به اجراي پرايمر نيست
وسيله اجرا قلم مو يا غلطك مي باشد.در تمام زمان اجرا بايد ضخامت تحت كنترل باشد
در نقاط غير قابل دسترسي از ايرلس نيز جهت پاشش مي توان استفاده كرد
براي رقيق كردن رنگ و همچنين براي شستشوي تجهيزات مي توان از تينر آكريليك صنعتي NF-T-4 استفاده كرد

ویژگی ها

كند كننده حريق

توليد شده بر پايه رزين اكريليك

ايجاد گاز ازت كه باعث سرد شدن سازه مي شود

شروع واكنش پس از رسيدن دماي محيط به ۲۲۰-۲۰۰درجه سانتيگراد

رنگ منبسط شونده ضد حریق

جنس رنگ منبسط شونده ضد حریق (Paint Intumescent) عمدتاً از نوع آلی بوده و دارای ضخامت چند میکرون اند. پوشش رنگ منبسط شونده ضد حریق علیرغم ضخامت بسیار کم اولیه در صورت وقوع حریق با انبساط و ایجاد یک لایه متخلخل با ضخامت بسیار بیشتر از ضخامت اولیه سطح زیرین خود را در برابر حریق محافظت می‌کنند. پوشش رنگ منبسط شونده ضد حریق عمدتا بر روی مصالح قابل اشتعال استفاده می‌شود تا زمان اشتعال سطح محافظت شده را به تاخیر انداخته و یا از پیشروی سطحی شعله جلوگیری‌ کند. برای این منظور لازم است یک توده متخلخل جامد از رنگ ضد حریق منبسط شونده شکل گیرد. لازمه این اتفاق این است که در مرحله اول یک ماده شیمیایی بر اثر سوختن، ماده جامدی از خود برجا بگذارد. ماده جامد باقی از رنگ منبسط شونده از نوع کربن می باشد. برای این منظور نیاز است تا حداقل سه ماده دیگر وجود داشته باشند که یکی دارای محتوای کربن بالا و دومی دارای عامل اسیدی که بتواند با ماده اولیه در دمای مناسب وارد واکنش شده و واکنش را به جای احتراق به سمت تشکیل کربن سوق دهد. سومین ماده نیز، ماده تولید گاز است تا در دمای مناسب با آزاد کردن بخار و گاز باعث ایجاد ساختار اسفنجی در باقی مانده جامد گردد این نحوه ی عمل رنگ منبسط شونده ضد حریق است .رنگ منبسط شونده ضد حریق همانگونه که اشاره شد، دارای ترکیبات شیمیایی مختلفی هستند و این ترکیبات باید به گونه ای انتخاب و ترکیب شوند که بتوانند در کنار یکدیگر عملکرد محافظتی مورد نظر را به نمایش بگذارند .معمولاً چهار نوع ترکیب مختلف در رنگ ضد حریق منبسط شونده مورد استفاده قرار می‌گیرند که عبارتند از: ترکیب پلی‌هیدریک جهت تولید‌ کربن‌ در‌ حین‌ حریق، عامل آب زدایی، عامل اسفنجی‌کننده یا تولید گاز و رزین که عامل چسباننده رنگ می‌باشد. این رنگ‌ ضد حریق‌ در ضخامت حداکثر ۵ میلی‌متر اجرا شده و می‌توانند سازه فولادی یا بتنی را تا ۲ ساعت در برابرحریق محافظت نمایند. رنگ منبسط شونده ضدحریق زمانی‌ که در معرض آتش قرار میگیرد به دلیل وقوع یک سری واکنش‌های شیمیایی، گازهای خنک کننده ‌ای آزاد نموده، ازدیاد حجم داده و با حریق مقابله می‌نمایند و درضمن رنگ ضد حریق منبسط شونده یک لایه عایق زغالی جهت عایق‌ سازی تولید می‌کند که ضخامت آن حتی تا ۲۰ برابر مقدار اولیه رنگ می‌باشد. به جای رنگ منبسط شونده ضد حریق مورد استفاده فوم پف کرده حاوی میلیونها سلول کوچک مقاوم در برابر حریق قرار می گیرد. این فوم ضد حریق که از رنگ‌های ضد حریق منبسط شونده حاصل شده است بعنوان عایق، تماس شعله یا آتش را با سطح به تعویق انداخته و بعنوان یک مانع تاخیر انداز از داغ شدن سریع و احتراق سطح زیرین جلوگیری بعمل می آورند. رنگ ضدحریق منبسط شونده که حالا به فوم عایق تبدیل شده تا حدود دو ساعت از رسیدن حرارت به سطح زیرین‌جلوگیری می‌نماید و‌گسترش شعله را به تاخیر می اندازد. در واقع ترکیباتی که در این رنگ ضد حریق منبسط شونده وجود دارد، می‌تواند زمان سوختن چند ثانیه‌ای را به ساعت‌ها تبدیل کند که این خود در شرایط بحران آتش سوزی، یک فرصت حیاتی غیر‌قابل تصور برای کارهای امداد نجات بشمار می‌رود. از پوشش‌ رنگ ضدحریق منبسط شونده عمدتا به منظور حفاظت در شرایط خاص از سازه فلزی و سطوح داخلی ساختمان استفاده می‌شود.

مزایای رنگ ‌ضدحریق در مقایسه با سایر پوشش های ضدحریق

 فضای‌کم اشغال شده

رنگ ضدحریق منبسط شونده را می‌توان به طور متوسط از ۵۰۰ میکرون تا ۵۵۰۰ میکرون روی کلیه سطوح با هر زاویه‌ای و شکستگی اعمال کرد. در نتیجه رنگ ضد حریق منبسط شونده فضایی را اشغال نکرده، ظرافت کار را حفظ کرده و به عنوان یک پوشش ضد حریق منبسط شونده سازه را در مقابل حریق محافظت می کند لیکن پوشش‌های معدنی ضد حریق معمولا در ضخامت چند سانتیمتر اعمال شده و در سازه فلزی، مسلح نمودن آن ضروری است که این موضوع خود باعث اشغال فضای بیشتر نسبت به رنگ های ضد حریق منبسط شونده خواهد شد.

سرعت و سهولت در اجرا

پوشش رنگ ضد حریق منبسط شونده پس از مرحله آماده سازی سطح ، به راحتی و در زمان کم و با ابزارهای مختلف اجرا می‌شود.

سبک بودن

پوشش رنگ ضد حریق منبسط شونده به لحاظ وزن در واحد متر مربع بسیار کمتر از پوشش های ضد حریق بر پایه مواد معدنی هستند و پوشش‌های ضد حریق بر پایه مواد معدنی در مواردی از طراحی برای محاسبه بار مرده به حساب می آید.

سهولت در ترمیم

نقاطی از سطح پوشش رنگ ضد حریق منبسط شونده که آسیب دیده باشد به وسیله رنگ ضد حریق منبسط شونده به سهولت ترمیم میگردد.

ایمنی و بهداشت

پوشش رنگ های ضد حریق منبسط شونده، ایمن بوده و در زمان بروز حریق گازهای سمی متصاعد نمی‌کنند.

جنبه اقتصادی

با اینکه پوشش‌های معدنی ضد حریق مقرون به صرفه می ‌باشند با این حال به دلیل تسریع در زمان اجرا، اشغال فضای کمتر، سطح هموارتر و عدم نیاز به هزینه دوباره جهت صاف و هموار کردن سطح اجرا شده و میزان مصرف‌کم، استفاده از پوشش رنگ ضد حریق منبسط شونده از جهاتی و در برخی موارد می‌تواند مقرون به صرفه و اقتصادی باشد.

انواع رنگ ضدحریق منبسط شونده

پوشش رنگ ضد حریق  در دسته ‌بندی مختلفی عرضه می‌گردند‎ که بخشی، نقش منبسط شونده را داشته و بخش دیگر نیز نقش دیرسوز کننده، دسته‌ای‌که نقش منبسط شونده را دارند در ضخامت های۰/۵ تا ۵/۵ میلیمتر بر روی کلیه سطوح از جمله سازه اسکلت فلزی یا همان اسکلت فولادی، بتن، گچ، کابل، چوب و دیگر سطوح می‌توان اعمال نمود و به محض رسیدن حرارت حاصل از شعله، ضخامت نیم میلیمتری به حدود ۴ تا ۵ سانتی متر رسیده و این عمل مانع انتقال حرارت به سطح زیر کار می‌شود. دسته‌ای دیگر نیز که نقش دیرسوز کننده را دارند، معمولا بر روی سطوح پلیمری، کاغذ، پارچه ، چوب، چرم و سایر مواد اعمال شوند تا در مواقع حریق قابلیت آتش گرفتن را نداشته باشند. این مواد مواقعی که در برابر حریق قرا می‎گیرند، سوختن بسیار کندی را دارند.

 

کاربرد رنگ ضد حریق منبسط شونده

رنگ ضدحریق منبسط شونده کاربردهای فراوانی دارد‌که در زیر به چند مورد از آن ها اشاره می‌کنیم:

  1. استفاده در محیط های داخلی
  2. سازه هایی که شکل ظاهری آنها دارای اهمیت می باشد
  3. سازه هایی که اشغال فضا در آنها دارای اهمیت است یا سازه دارای فضای محدود می باشد
  4. سازه هایی که در آنها زمان حرف اول را میزند
  5. سازه هایی که بار مرده آنها بالا می باشد
  6. سازه هایی که ایمنی و بهداشت در آن ها دارای اهمیت است

 

نحوه اعمال رنگ ضد حریق

به منظور اعمال پوشش رنگ ضدحریق بر روی سازه فولادی و یا بتنی، پس از آماده سازی سطح، پرایمر مناسب بر روی سطح سازه فولادی کشیده شده و سپس پوشش رنگ ضد حریق اعمال می‌گردد. پوشش رنگ ضد حریق منبسط شونده به سهولت و در زمان بسیار کوتاه و با ابزارهای مختلف نظیر دستگاه‌‌های مختلف اعمال می‌گردد و رنگ ضد حریق منبسط شونده بر روی کلیه سطوح قابل اعمال هستند. ضخامت اعمالی رنگ های ضد حریق منبسط شونده بسته به نوع و شکل سازه،  ضخامت ورق، شرایط محیطی‌کاربری، امکانات اطفا حریق و دیگر عوامل تعریف می‌گردد. هرگاه نقاطی از سطح سازه‌که بوسیله پوشش های رنگ ضد حریق منبسط شونده پوشانده شده در معرض ضربه قرار گیرد و نیاز به ترمیم داشته باشد، می‌توان به سهولت سطح آن قسمت از پوشش رنگ ضدحریق منبسط شونده را ترمیم نمود. سطح نهایی رنگ ضد حریق، سطحی صاف بوده و پس از اتمام عملیات پوشش دهی رنگ های ضد حریق منبسط شونده نیاز به هموار کردن سطح نمی ‌باشد.

مزایای پوشش ضد حریق Nano-IRPOLF

رنگ ضد حریق ترکیبی بر پایه آب میباشد که در مواجهه با آتش به صورت فوم شونده میباشد. این رنگ ها به صورت ضد بخار هستند که باعث عدم خوردگی زیر سطح میشود. این رنگ های ضد حریق هدایت حرارتی بسیار کمی دارند. پوشش نهایی با این رنگها سخت و ماندگار میشوند. این رنگها دوستدار محیط زیست هستند. اجرای رنگ های ضد حریق ساده است و پیچیدگی خاصی ندارد. قالبیت اجرا بر روی تجهیزات با هر هندسه ی پیچیده ای را دارند. استفاده از این رنگ های ضد آتش موجب حفظ شکل ظاهری در دماهای بالا میگردد. وزن نهایی سطح را تغییر زیادی نمیدهد. چسبندگی بالایی به سطح فلز دارد. این رنگها موجب تولید دود و گازهای سمی نمیشود. مقاومت رطوبتی بالایی دارد. این رنگ ها علاوه بر مقاومت در برابر آتش مقاوم در برابر رشد انواع جلبک و باکتری را نیز دارند.

رنگ ضد حریق

رنگ ضد حریق، پوشش کند کننده حریق که بر روی کلیه سطوح فلزی، بتنی، چوبی، کابل ها و… قابل استفاده می باشد، بر پایه متورم شونده (Intumecent) و پایه سیمانی و پایه گچی (Vermiculate) با رنج مقاومت حرارتی ۱۲۰۰ درجه سانتی گراد طراحی شده است

رنگ ضد حریق اسکلت فلزی

برای اسکلت های فلزی و تیرهای فلزی ساختمان در صورتی که زیبایی مهم نباشد بهتر است از پوشش ضد حریق استفاده گردد. اما در مکانهایی که تیرهای فلزی در مقابل دید قرار دارند و پوشش های ضد حریق به دلیل ظاهر نه چندان زیبا توصیه نمی گردد می توان از رنگ ضد حریق استفاده کرد. رنگ های ضد حریق می توانند در کنار ایجاد ایمنی برای سازه زیبایی را نیز فراهم آورند. البته این رنگ ها قیمت گرانتر از پوشش های ضد حریق دارند اما از لحاظ کارایی کاملا با بهترین پوشش های ضد حریق رقابت کرده و سلامت سازه در زمان حریق را تضمین می کنند. استفاده از رنگ ضد حریق در مکان هایی که تیرهای فلزی سازه عریان هستند بسیار مهم است زیرا در صورت آتش سوزی اینگونه تیرهای سریعتر در معرض حرارت قرار می گیرند و نیاز به حفاظت بیشتر دارند. رنگ های ضد حریق امروزه یکی از ارکان اصلی در ایمنی ساختمان است.

رنگ ضد حریق اپوکسی

رنگ ضد حریق اپوکسی کارایی کاملا مشابه با سایر رنگ های ضد حریق دارند کفپوش اپوکسی به دلیل ضخامت و مقاومت محیطی و شیمیایی خوب همواره مورد توجه کاربردهای صنعتی قرار گرفته است. میل و رغبت صنایع به استفاده از پوشش های اپوکسی در کنار اهمیت مسائل ایمنی به خصوص ایمنی در برابر آتش سوزی و مخاطرات حریق نوع نوینی از پوشش های اپوکسی که مقاومت حریق زیادی دارند را ایجاد کرد. رنگ های ضد حریق اپوکسی در زمان حریق همانند سایر رنگ های ضد حریق فعالیت شیمیایی خود را شروع کرده و لایه ای ضخیم از ذغال عایق را تشکیل می دهند. این پوشش علاوه بر اینکه خود آتش نمی گیرند و از سرایت آتش به سایر نقاط جلوگیری می کنند بستر زیرین خود را نیز از سوختن حفظ می کنند و با تاخیر انداختن در رسیدن حرارت به بستر آتش را کنترل می کنند.

کاربرد رنگ ضد حریق در چوب ترمو

این رنگها در حقیقت به صورت پوشش کننده ی حریق چوب ترمو عمل می کند و روی همه ی سطوح قابل اجراست. به طور رایج این پوشش را با به عنوان پوشش پایه پلیمری می شناسند. منظور از پایه پلیمری یعنی بر پایه ی رزین اکریلیک تولید شده باشد. این نوع رنگ ها تا مدت زمان ۲ سال میتواند از نمای ساختمان و سازه های صنعتی محافظت کند. بعد از رسیدن سازه به دمای ۲۲۰-۲۰۰ سانتیگراد شروع به واکنش می کند. این واکنش سبب ایجاد نوعی فوم می شود که این فوم، خودش سبب ایجاد ضخامتی ۵ برابر ضخامت پوشش اجرایی می شود. پایه پلیمری قابلیت آزاد کردن گاز ازت را دارد. این دو اتفاق سرد شدن سازه و پخش نشدن شعله های آتش بدون دود (به منظور جلوگیری از رسیدن اکسیژن به حریق) را به دنبال دارد.

رنگ ضد حریق برای چوب

چوب یکی از بهترین مصالح ساختمانی است.

مشکل اصلی برای استفاده از چوب قابلیت اشتعال این است

که امروزه با استفاده از رنگ ضد حریق ویژه این مشکل نیز مرتفع شده است.

رنگ ضد حریق چوب با حفظ زیبایی ظاهری چوب در ضخامت کم بر روی سطوح چوبی اعمال می گردد

و چوب را در مقابل آتش فنا ناپذیر می کند. رنگ ضد حریق برای چوب را می تواند

بر روی تیرها، درها، دیوارها، نمای چوب و همچنین لوازم تزئینی چوبی اعمال کرد

تا ضمن حفاظت چوب از رطوبت و آلودگی ، چوب را در مقابل آتش نیز حفظ کند.

رنگ های ضد حریق چوب در زمان آتش با تشکیل لایه ای عایق در برابر حرارت

از انتقال حرارت به چوب جلوگیری می کند

و همچنین با عدم اجازه رسیدن اکسیژن و هوا به چوب نمی گذارد چوب مشتعل شود

مزایای رنگ ضد حریق

رنگ ضد حریق به طورمیانگین ۵۰۰ تا ۵۵۰۰ میکرون روی سطح ایجاد می شود و باعث بالا رفتن ظرافت کار می شود. رنگ های ضد حریق به سرعت و با سهولت در کمترین زمان ممکن با ابزارهای مختلفی اجرا می شود. از دیگر ویژگی های رنگ ضد حریق سبک بودن و سهولت در ترمیم انواع ترموود به کار می رود

  • افزایش زمان مورد نیاز برای تخلیه ی سریع ساختمان و کاهش تلفات جانی
  • کاهش آسیب های مالی
  • افزایش زمان لازم برای آتش نشانان برای مهار و کنترل آتش

کاربرد رنگ ضد حریق

استفاده در فضاهای داخلی استفاده در سازه هایی که از نظر ظاهری اهمیت دارند. استفاده در سازه هایی که ایمنی و بهداشت در آن مهم می باشد. استفاده در سازه هایی که اشغال فضا در آن مهم است یا به عبارتی محدودیت فضا دارند. استفاده در سازه هایی که زمان برایشان بسیار اهمیت دارد.

رنگ های مناسب چوب دارای پیگمنت آبی و پودر لارجورد و پیگمنت های رنگ های مختلف هستند که ترکیبات دیگری در این رنگ ها مقاومتشان در شرایط جوی را تامین می کند. هولوگرام روی بسته های رنگ تضمین کیفیت آنها هستند.

کاهش خطر آتش سوزی با رنگ های ضد حریق

رنگ های تاخیری حریق با کاهش خطر آتش سوزی ایمنی  ساختمان را افزایش می دهد. حریق یکی از بزرگترین تهدیدات برای منزل است و چوب ترمو عمدتآ ماده ای است که در ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد. خوشبختانه می توان خطر آتش سوزی در ساختمان های چوبی را با استفاده از رنگ های کند ساز حریق به حداقل رساند. رنگ ضد حریق در ساختمان های چوبی در قسمت های داخلی و خارجی نیز به کار گرفته می شوند. حتی سیستم های صنعتی می توانند گستره ی عظیمی از چوب ها را قبل از نصب و راه اندازی در ساختمان ها ضمانت کنند.

استانداردهای رنگ های ضد حریق

سطوح ومحصولات سازمان دهی چوبی در ساختمان ها با پوشش های رنگی خاصی از حریق محافظت می شوند رنگ های ضد حریق  به دو دسته تقسیم می شوند :

  • سیستم های طغیان کننده
  • رنگ های ضد حریق

در ایالات متحده ی آمریکا اکثرسیستم های امنیتی حریق طبق استانداردهای انجمن ملی محافظت از حریق پایه گذاری شده است .این مجموعه ی امنیتی مواد را از دسته ی Aتا E بسته به درجه ی آتس سوزی تقسیم بندی می کند.

  • دسته ی A- مقاومت بالا در برابر حریق (۰-۲۵)
  • دسته ی B- مقاومت متوسط در برابر حریق (۷۵-۲۶)
  • دسته ی C- مقاومت اندک در برابر حریق (۲۰۰-۷۶)
  • دسته ی D- فاقد هیچ گونه مقاومت در برابر حریق (۵۰۰-۲۰۱)

دسته ی  Eفاقد هیچ گونه مقاومت در برابر حریق (۵۰۰+) در ایالات متحده ی آمریکا تولید کنندگان رنگ ضد حریق و تاخیری در حریق از استانداردهای بالا برای معرفی محصولشان استفاده می کنند.

انواع رنگ های ضد حریق در چوب

انواع متعددی از رنگ های ضد حریق شامل جلادهنده ها ،محافظت کننده ها و رنگ های ضد نسوز است. اگر چه کاربرد هر یک از این رنگ ها متعدد است اما همه ی آن ها براساس یک تکنولوژی مشابه برای محافظت ساختمان و چوب ترمو نما ساختمان در برابر حریق به کار برده می شوند. هنگامی که این رنگ ها در معرض بالاترین دماها قرار می گیرند شروع به تشکیل لایه های فوم مانند برای خاموش کردن آتش می کنند.این رنگ هابه صورت محصولات صنعتی DIY وجود دارند.این رنگ ها قابل استفاده درقسمت های داخلی و خارجی. این رنگ ها با تشکیل فوم از انتشار آتش جلوگیری می کنند.رنگ های بازدارنده در سه گروه A,BوC قرار دارند.

محافظت کننده های چوبی مقاوم در برابر آتش

این محافظت کننده ها منحصر به سیستم های صنعتی اند. این محافظت کننده ها در زمان پردازش چوب ترموود بر سطح آن پوشش داده می شود. این محافظت کننده ها گازهای تعدیل کننده انتشار می دهند. محافظت کننده های گروه A عمومیت بیش تری دارند. سیستم های ضد حریق درجه ی محافظت وماندگاری بالایی دارند

جلادهنده ی مقاوم در برابر حریق

این جلادهنده ها سیستم محصولات صنعتی مشتریان است که در سطح چوب ترموود ظاهری طبیعی دارند. این جلادهنده ها به گروه  Bویا درجات پایین تر مقاوم در برابر آتش تقسیم می شوند. به یاد داشته باشید رنگ ضد حریق در برابر حریق و سایر سیستم های محافظت کننده به عنوان مجموعه ای مستقل و یا در ترکیب با سایر محصولات برای افزایش درجه ی محافظت چوب به کار گرفته می شوند.

 

درباره‌ی مدیریت

حتما ببینید

تثبیت خاک ماسه ای با روش های نوین

تثبیت خاک ماسه ای با پیشرفت روزافزون مطالعات ژئوتکنیک، بهبود خواص مکانیکی خاک ها جهت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.